Завантаження ...

В центрі Сум, через власника кафе, чотири будинки без опалення (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, у трьох будинках по вулиці Соборній та одному у провулку Терезова у Сумах немає опалення. Причина – порив на мережах, до яких не можуть дістатись комунальні служби.



Як повідомив сайт UA:Суми, у трьох будинках по вулиці Соборній та одному у провулку Терезова у Сумах немає опалення. Причина – порив на мережах, до яких не можуть дістатись комунальні служби. Вчора люди приходили скаржитись у міську раду.

Дати тепло в оселі планують 21 листопада, сказав Олександр Журба. Нагадаємо, опалювальний сезон у житловому секторі Сум почався 25 жовтня. За нормами закону про житлово-комунальні послуги, Згідно статті 29 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» споживачі зобов’язані забезпечувати представникам обслуговуючих організацій доступ до свого житла для ліквідації аварій цілодобово, говорить адвокат Ігор Марченко:

«Питання щодо доступу до житла або нерухомого майна врегульоване законом достатньо повно. Прав у представників комунальних послуг більш ніж достатньо для доступу як нежилих, так і до нежитлових приміщень. Для ліквідації відвернення аварій, якщо це пов’язано з конкретною комунальною послугою, то власник приміщення зобов’язаний цілодобово забезпечити можливість доступу до свого приміщення, а в разі, якщо це якась аварія, яка має негативні наслідки і виникає необхідність рятування життя та здоров’я людей, майна, то в такому випадку навіть не потрібно отримувати дозвіл власника».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: