Завантаження ...

На Шосткинщині ремонтуються заклади охорони здоров’я

Наразі оновлюється нині Миронівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини. Тут роботи у самому розпалі. Для проведення капітального ремонту у закладі виділено 901, 25 тисяч гривень



Наразі оновлюється нині Миронівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини

Тут роботи у самому розпалі. Для проведення капітального ремонту у закладі виділено 901, 25 тисяч гривень (875 тисяч гривень – кошти бюджету соціального розвитку та 26,25 тисячі гривень спів фінансування районного бюджету). Ремонт розпочато, ще у квітні, з утеплення фасаду будівлі. Зараз тривають внутрішні роботи, реконструюються кімнати, замінено мережу водопостачання та водовідведення, підлогу, санітарний вузол.

За словами голови Шосткинської райдержадміністрації Віктора Ждамірова, амбулаторія в с. Миронівка давно потребувала ремонту. В попередні роки аналогічний обсяг робіт вже було проведено в Чапліївській АЗПСМ, Клишківській АЗПСМ. Незабаром буде підписано договір на початок капітальної реконструкції Воронізької АЗПСМ. Формується спроможна система медичних закладів району таким чином, аби доступ до якісної медичної допомоги громадяни мали у всіх куточках району.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: