Завантаження ...

На Сумщині сім спортивних об’єктів буде профінансовано з ДФРР у 2019 році

В областях України продовжується реалізація важливих інфраструктурних проектів в рамках фінансування з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР)



В областях України продовжується реалізація важливих інфраструктурних проектів в рамках фінансування з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), головним розпорядником коштів якого є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Відтак Мінрегіоном вже схвалено фінансування 131 проекту зі створення важливої спортивної інфраструктури на суму майже 1,3 млрд грн.

131 спортивний об’єкт буде профінансовано в цьому році в областях України за рахунок Державного фонду регіонального розвитку. Це будівництво, реконструкція або капремонт стадіонів, палаців спорту, басейнів та інших спортивних майданчиків.

У розрізі регіонів це 4 проекти у Вінницькій, 1 проект у Волинській, 5 - у Дніпропетровській, 11 - у Донецькій, 6 - у Житомирській, 8 - у Закарпатській, 5 - у Запорізькій, 9 - у Івано-Франківській, 3 - у Київській, 1 - у Кіровоградській, 8 - у Луганській, 8 - у Львівській, 1 - у Миколаївській, 2 - у Одеській, 3 - у Полтавській, 4 - у Рівненській, 8 - у Сумській, 7 - у Тернопільській, 5 - у Харківській, 10 - у Херсонській, 9 - у Хмельницькій, 3 - у Черкаській, 5 - у Чернівецькій, 4 - у Чернігівській областях та 1 - у місті Київ.

Довідково
У цілому вже схвалено фінансування з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на реалізацію 707 проектів регіонального розвитку у всіх областях України. Це будівництво і реконструкція шкіл і дитячих садків (277 проектів), закладів охорони здоров’я та соцзахисту (109 проектів), культури (38 проектів), спорту (131 проект), дорожньо-транспортної інфраструктури (47 проектів), водопостачання та водовідведення (50 проектів) та інші важливі регіональні проекти.

За інформацією Урядового порталу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: