Завантаження ...

У справі про аварію за участі сумських патрульних визначено дату судового засідання (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, справу про аварію за участі патрульної автівки по суті слухатимуть 23 липня. Таке рішення прийняли на підготовчому засіданні



Як повідомив сайт UA:Суми, справу про аварію за участі патрульної автівки по суті слухатимуть 23 липня. Таке рішення прийняли на підготовчому засіданні, яке відбулося у Зарічному райсуді міста Суми. На нього прибули всі сторони судового процесу.

Захисник патрульного Сергій Третьяков просив повернути обвинувальний акт прокуратурі. За словами адвоката, документ складений з порушенням норм Кримінально-процесуального кодексу. Прокурор Роман Дронов заперечив клопотання.

Обвинувачений на засідання прийшов – від коментарів відмовився. Із трьох потерпілих, які проходять у справі, до суду з’явилися двоє. Одна з них – Олена Друзь. Тоді її збила автівка патрульних.

Мова йде про аварію, яка сталася у серпні минулого року. Тоді на вулиці Петропавлівській у Сумах зіткнулися авто патрульних і легковик: від удару машину патрульних викинуло на тротуар. Семеро людей травмувались.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: