Завантаження ...

На Сумщині митники виявили у провідників потягу не задекларовану косметику

На залізничній станції «Хутір-Михайлівський», під час проведення митного огляду одного з вагонів потягу «Москва–Кишинів» сумські митники завадили незаконному ввезенню косметики для нарощування вій.



На залізничній станції «Хутір-Михайлівський», під час проведення митного огляду одного з вагонів потягу «Москва–Кишинів» сумські митники завадили незаконному ввезенню косметичних матеріалів для нарощування вій.

Провідник громадянин Молдови намагався перемістити через кордон незадекларований товар, вартість якого перевищує 500 євро, а отже, підлягає оподаткуванню: клей для вій у кількості 400 штук, накладні вії - 87 упаковок, гелевий ремувер – 19 штук, патчі для очей - 4 упаковки.

Даний товар, зі слів провідника, переміщувався як супроводжувальний багаж. При цьому, при заповненні ним митної декларації не зазначено точні та достовірні відомості про переміщуваний товар (кількість, назву та вартість).

Своїми діями громадянин порушив вимоги статті 472 Митного кодексу України. На правопорушника складено протоколи про порушення митних правил. Наразі зазначений товар вилучено для проведення експертизи та прийняття правового рішення

Прес-служба ГУ ДФС у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: