Завантаження ...

Від власника нежитлового приміщення у Сумах вимагають приведення у належний стан пам’ятки культурної спадщини

На виконання доручення міського голови Олександра Лисенка проведено чергове засідання комісії з питання обстеження нежитлового приміщення по вул. Соборна, 44.



На виконання доручення міського голови Олександра Лисенка проведено чергове засідання комісії з питання обстеження нежитлового приміщення по вул. Соборна, 44.

Члени комісії, до складу якої увійшли представники структурних підрозділів міської ради, управління культури Сумської обласної державної адміністрації та інших служб міста, області обстежили нежитлове приміщення площею 1017 м2. Власником цього приміщення є ТОВ «БІЗНЕС ДІАЛОГ».

За підсумками роботи вирішили доручити голові комісії – першому заступнику міського голови Володимиру Войтенку провести з власником нежитлового приміщення перемовини щодо необхідності приведення пам’ятки культурної спадщини, розташованої в центрі міста, у належний стан; управлінню «Інспекція з благоустрою м. Суми», міському відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, управлінню культури Сумської обласної державної адміністрації здійснити вихід на місце з метою складення відповідних документів з метою фіксування незадовільного технічного стану пам’ятки культурної спадщини.

Після того як зібрані документи будуть опрацьовані, комісія зверниться до органів прокуратури у зв’язку з можливим умисним незаконним знищенням, руйнуванням, пошкодженням пам'ятки – об'єкту культурної спадщини власником приміщення, яке знаходиться в історичній, центральній частині міста, що передбачено ст. 298 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: