Завантаження ...

За минулу добу на Сумщині виявлено один боєприпас часів минулих війн

24 березня о 14:15 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про виявлення предмету схожого на боєприпас на берегу р. Боромля у с. Микитівка Тростянецького району.



24 березня о 14:15 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про виявлення предмету схожого на боєприпас на берегу р. Боромля у с. Микитівка Тростянецького району. Небезпечну знахідку, ідентифіковану як 82-мм мінометна міна, що знаходилася на відстані 3 км від житлових будинків виявив місцевий мешканець під час прогулянки.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м.Ромни).

Рятувальники наголошують, що при знаходженні боєприпасів не можна їх навіть торкатися, а тим більше намагатися перенести. У жодному разі не користуватися поблизу засобами зв’язку, це може спровокувати вибух. Про можливу небезпеку треба повідомити оточуючих та негайно поінформувати оперативні служби за номером «101» або «102».

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: