Завантаження ...

Сумські інспектори зупинили п’яного іноземця за кермом

На площі Покровській, увагу патрульних привернув увагу автомобіль BMW, водій якого небезпечно маневрував по дорозі. Інспектори зупинили керманича



На площі Покровській, увагу патрульних привернув увагу автомобіль BMW, водій якого небезпечно маневрував по дорозі. Інспектори зупинили керманича, щоби перевірити, чи все з ним гаразд.

Під час спілкування охоронці порядку виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. 21-річний уродженець Туркменістану погодився пройти огляд на місці, результат виявився позитивним — 1, 16 проміле. Також патрульні виявили, що чоловік не має всіх необхідних документів, які повинен мати водій транспортного засобу.

Інспектори склали на керманича адміністративні матеріали за ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП та ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП, а також відсторонили його від керування авто.

Нагадуємо, що з метою запобігання і протидії нелегальній міграції та інших порушень законодавства з минулої суботи на території України стартував комплекс заходів під назвою «Мігрант».

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: