Завантаження ...

«Капітан Марвел»

Рік
2019
Країна
США
Мова дублювання
українська
Жанр
Marvel, фентезі, бойовик, пригоди, супергерой
В головних ролях
Брі Ларсон, Бен Мендельсон, Семюел Л. Джексон, Джуд Лоу, Джимон Гонсу, Джемма Чан, Лі Пейс, Маккенна Грейс, Аннетт Бенінг, Рюн Темт, Колін Форд
Режисер
Анна Боден, Раян Флек
Сценарій
Мег ЛеФов, Ніколь Перлман, Женева Робертсон-Дуорет, Анна Боден, Раян Флек
Прокат
З 07 березня 2019, орієнтовно по 03 квітня 2019
Прокат у технології IMAX та 4DX орієнтовно
До 27 березня 2019
Прем'єрний період орієнтовно
До 20 березня 2019
Тривалість
124 хв.
Вікові обмеження
12+

Звертаємо особливу увагу, що у нашому кінотеатрі глядачам пропонується переглянути ексклюзивну версію стрічки у технології ІМАХ. Творці фільму постаралися і підготували для показу на екранах ІМАХ варіант, що містить зображення на 26% більше за розміром в порівнянні зі звичними екранами кінотеатрів. Кожен зможе не просто переглянути фільм, а буквально поринути в атмосферу фільму – замість звичного для ока співвідношення сторін екрану 2.4:1 фільм демонструватиметься у форматі 1.9:1.

Події розгортаються у 1995 році. Керол Денверс (Брі Ларсон) – талановитий пілот Військо-повітряних сил США. Коли Земля потрапила під загрозу через зіткнення двох інопланетних рас, саме Денверс була одним з бійців на вістрі атаки. Після вирішального бою пілот повертається на рідну Землю та хоче зрозуміти дещо зі свого минулого.

Фантастичний бойовик «Капітан Марвел» є двадцять першим фільмом кіновсесвіту Marvel. Розробка сольного фільму про цього героя коміксів велася починаючи з 2013 року. У 2016 році на фестивалі Comic-Con у Сан-Дієго фанатам франшизи представили акторку Брі Ларсон, яка зіграє головну роль у фільмі. Спершу планувалося, що стрічка вийде на екрани у 2017 році. Прем’єру двічі переносили, щоб поступитися місцем іншим сольним фільмам про супергероїв Marvel – «Людина-Павук: Повернення додому» та «Людина-Мураха і Оса». Зйомки фільму велися на кіностудії в Pinewood Atlanta Studios в Атланті, штат Джоджія.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: