Завантаження ...

Електромеханіка «Міськсумиліфт» відпустили під домашній арешт

За повідомленням сайту UA:Суми, електромеханік «Міськсумиліфт», якому вручили підозру за фактом загибелі дитини у ліфті, залишатиметься під домашнім арештом у нічний час доби.



За повідомленням сайту UA:Суми, електромеханік «Міськсумиліфт», якому вручили підозру за фактом загибелі дитини у ліфті, залишатиметься під домашнім арештом у нічний час доби. Таке рішення апеляційного суду Сумської області.

Сьогодні у залі суду слухали апеляційну скаргу прокуратури.

Прокурор Богдан Волобуєв просив суд застосувати більш жорсткий запобіжний захід до підозрюваного, а саме тримання під вартою. На його думку електромеханік «Міськсумиліфт» може ухилятися від кримінальної відповідальності і тиснути на свідків.

Підтримали прокурора й потерпілі, які були присутні в залі суду, а саме бабуся та дідусь загиблої дитини.

Підозрюваний сказав, що не може впливати на покази свідків, тому просив не змінювати застосований до нього запобіжний захід. Захисник Сергія Шубенка, сказав, що його підзахисний співпрацює зі слідством.

Нагадаю, 2 січня у багатоповерхівці на Супруна 31/1 в кабіні ліфта загинув двомісячний хлопчик. Обслуговувало підйомник ТОВ «Міськсумиліфт». За версією прокуратури електромонтер Сергій Шубенко втрутився у роботу ліфта, таким чином той почав рухатися з відчиненими дверима.

Чоловіка підозрюють в порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, що спричинило загибель людей. Якщо чоловіка визнають винним йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаю, 4 січня у Ковпаківському районному суді м. Суми електромонтеру ТОВ «Міськсумиліфт» обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, це рішення прокуратура оскаржувала сьогодні в апеляційному суді. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: