Завантаження ...

У Сумах за одну ніч патрульні виявили двох водіїв-наркоманів за кермом одного й того ж автомобіля

Днями, на вулиці Харківській, патрульні зупинили автомобіль Opel Kadett, водій якого здійснив проїзд на червоний заборонний сигнал світлофора.



Днями, на вулиці Харківській, патрульні зупинили автомобіль Opel Kadett, водій якого здійснив проїзд на червоний заборонний сигнал світлофора. Під час спілкування з поліцейськими керманич дивно себе поводив та мав ознаки наркотичного сп'яніння. Від огляду на стан сп'яніння 27-річний сумчанин відмовився в присутності двох свідків.

Охоронці порядку склали на нього адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП, ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп'яніння, особою, яка керує авто з ознаками сп'яніння) КУпАП, а також відсторонили керманича від керування авто.

А вже згодом, цей же автомобіль знову порушив ПДР на вулиці Харківській. Зупинивши автівку, інспектори виявили за кермом зовсім іншого чоловіка. Перевіряючи документи, поліцейські встановили, що керманич взагалі ніколи не отримував посвідчення водія, а відповідно не має права керування. Більше того, під час спілкування з 22-річним чоловіком, поліцейські виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. У присутності двох свідків мешканець обласного центру відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння.

Патрульні склали на порушника адмінматеріали за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП та за ст. 130 (керування з ознаками наркотичного сп’яніння) КУпАП. Його також відсторонили від керування.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: