Завантаження ...

На Сумщині неодноразово судимий чоловік пограбував свого приятеля

У Шостці неодноразово судимий чоловік пограбував свого приятеля та відібрав у нього мобільний. Телефон потерпілому допомогли повернути працівники поліції



У Шостці неодноразово судимий чоловік пограбував свого приятеля та відібрав у нього мобільний. Телефон потерпілому допомогли повернути працівники поліції, а у відношенні зловмисника відкрили чергове кримінальне провадження.

До поліції звернувся 37-річний мешканець Шостки. Він розповів правоохоронцям, що запросив до себе в гості свого приятеля, який його пограбував. За словами чоловіка, той відібрав його мобільний, який саме заряджався, а коли він попросив товариша покласти телефон на місце, той одразу залишив його будинок.

Вжитими пошуковими заходами, поліцейські швидко встановили місцезнаходження приятеля заявника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 45-річний місцевий житель. У скоєному він зізнався та розповів, що телефон сховав у свого знайомого, який правоохоронці вже вилучили та повернули власнику.

У відношенні ж самого зловмисника в поліції відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: