Завантаження ...

На Сумщині за позиції прокуратури підприємство сплатило 4,7 млн. грн. податку

За належного процесуального керівництва прокуратури Сумської області слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби у Сумській області завершено досудове розслідування



За належного процесуального керівництва прокуратури Сумської області слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби у Сумській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно службових осіб одного з комунальних підприємств Сумської області щодо умисного ухилення у 2017-2018 роках від сплати податку на додану вартість на загальну суму 4,7 млн. грн.

За результатом здобутих доказів службовій особі підприємства у грудні минулого року повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у особливо великих розмірах) КК України.

Лише після втручання прокуратури під тиском зібраних доказів у ході досудового розслідування комунальне підприємство відшкодувало заподіяні державному бюджету збитки у сумі 4,7 млн.грн, а також штрафні санкції у сумі 2,5 млн. грн., всього на загальну суму 7,2 млн. грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: