Завантаження ...

Студенти СумДУ – лауреати Міжнародного фестивалю «Кришталеві джерела»

Відеозамальовка «Той, хто йде до мети», підготовлена учасниками студентського телебачення «СтудTV «11-й поверх» Сумського державного університету була відзначена дипломом



Відеозамальовка «Той, хто йде до мети», підготовлена учасниками студентського телебачення «СтудTV «11-й поверх» Сумського державного університету була відзначена дипломом лауреата XXVII Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела» (м. Київ). Автор – студентка спеціальності «Журналістика» Альона Долгополова, оператор – випускник бакалаврату Богдан Черняков та редактор – студентка третього курсу Карина Хачатар’ян створили відеотвір про студента-другокурсника Медичного інституту Владислава Єфіменка. Відеовиробництво здійснювалося за сприяння та допомоги громадської організації «Медіакомпас» (м.Суми).

Цьогоріч для участі у фестивалі було подано майже 800 робіт у різних номінаціях, переважно – фотороботи. Слід відзначити, що майбутні журналісти СумДУ щорічно стають переможцями та призерами «Кришталевих джерел».

Фестиваль «Кришталеві джерела» було започатковано в 1991 році. Це найдавніший і наймасовіший фестиваль для дітей та юнацтва у галузі кіно, телебачення, радіомовлення та фото. Його засновники – Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство освіти і науки України, Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство культури і туризму України, Національна спілка кінематографістів України, Національна спілка фотохудожників України, Асоціація діячів кіноосвіти і медіапедагогіки України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: