Завантаження ...

Футболісти команд Сумщини у збірній півріччя

Інтернет-портал SportArena склав символічну збірну півріччя аматорського чемпіонату України. До «Топ-33» представники Сумщини у турнірі «делегували» п’ятьох виконавців.



Інтернет-портал SportArena склав символічну збірну півріччя аматорського чемпіонату України. До «Топ-33» представники Сумщини у турнірі «делегували» п’ятьох виконавців. Четверо футболістів представляють «Вікторію» з Миколаївки, один – «Альянс» з Липової Долини.

Одним з трьох кращих воротарів футбольної осені названий кіпер «Вікторії» Микола Зінченко. У 14-ти зіграних матчах Микола пропустив дев’ять голів і провів вісім «сухих» поєдинків. Його партнер по команді Андрій Кузьмін(14 матчів, 11 голів, 2 асисти) отримав номінацію «Атакувальний півзахисник». В’ячеслав Шевченко та В’ячеслав Акімов визнані кращими нападниками. В активі Шевченка 11 матчів, 9 голів і дві голові передачі, Акімова - 14 матчів, 7 голів, 2 результативні передачі.

Як кращого лівого півзахисту відзначений липоводолинець Ярослав Сидоренко який у 14-ти матчах забив 4 голи і віддав 4 гольові передачі.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: