Завантаження ...

На Сумщині відзначили спортсменів

18 чемпіонів світу та Європи з єдиноборств привітав голова облдерж- адміністрації Микола Клочко. З середини липня до початку листопада спортсмени захищали честь Сумщини та держави



18 чемпіонів світу та Європи з єдиноборств привітав голова облдержадміністрації Микола Клочко

З середини липня до початку листопада спортсмени захищали честь Сумщини та держави на світовому, європейському та всеукраїнському рівнях змагань з єдиноборств.

Микола Клочко висловив пошану тренерському колективу та спортсменам за досягнення високих спортивних результатів та нагородив їх почесними грамотами та подяками голови Сумської обласної державної адміністрації .

«Завдяки вашим перемогам Сумщина вкотре підтвердила статус одного з найбільш спортивних регіонів України. Такого успіху вдалося досягти завдяки вашій величезній самовіддачі та вірі у перемогу, всебічній підтримки ваших тренерів, – зазначив Микола Клочко, – Я гордий тим, що саме сумські спортсмени та тренери неодноразово демонстрували всьому світові справжні зразки витримки, волі, мужності».

До привітань долучився начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Дмитро Лантушенко. «Ми щасливі і горді з того, що майже кожного дня, кожного місяця прапор України або Сумщини піднімався на честь наших спортсменів на міжнародних, європейських та всеукраїнських змаганнях».

Потрібно відмітити, що загалом спортсмени Сумщини вибороли у змаганнях більше 40 медалей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: