Завантаження ...

На Сумщині псевдо - соцпрацівниці «оформили» субсидію пенсіонеру за 33 тисячі гривень

Чоловік впустив до своєї оселі жінок, які назвались соцпрацівницями і запропонували допомогу в оформленні субсидії. А після їх уходу господар виявив зникнення всіх заощаджень.



Чоловік впустив до своєї оселі жінок, які назвались соцпрацівницями і запропонували допомогу в оформленні субсидії. А після їх уходу господар виявив зникнення всіх заощаджень.

До Буринського відділення поліції звернувся 73-річний житель району з повідомленням про те, що з його будинку невідомі особи викрали тридцять три тисячі гривень.

В ході бесіди з пенсіонером правоохоронці з’ясували всі обставини події. Так, заявник розповів, до його оселі зайшли дві молоді жінки. Вони запропонували допомогти оформити субсидію. Після чого одна з жінок пройшла до кімнати сіла за стіл, достала з сумки папери та почала задавати різні запитання, заповняючи якийсь бланк. Інша жінка повідомила, що піде до сусідів теж оформляти субсидію і вийшла з кімнати та зачинила за собою двері. Розмова та заповнення «необхідних документів» тривало не довго і жінка покинула домівку пенсіонера. Останній запідозрив, що трапилось щось неладне і вирішив перевірити чи на місті його заощадження. Зайшовши до сусідньої кімнати чоловік помітив, що коробок, де він зберігав гроші, стоїть не так. А коли відкрив ,то виявив, що він зовсім порожній.

Розгублений дідусь побіг до сусідів запитати чи не приходили до них жінки щоб оформити субсидію. На що сусід повідомив, що ніяких жінок він не бачив.

А по даному факту в поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3,ст.185« Крадіжка». Кримінального кодексу України.

Поліцейські закликають громадян ні за яких умов та будь-яким приводом не впускати до свого помешкання невідомих осіб. При всіх підозрілих випадках негайно телефонувати «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: