Завантаження ...

У Сумах позашляховик протаранив легковик та наїхав на пішохода і намагався залишити місце автопригоди (+відео)

Подія трапилася 14 листопада, близько 10 години 20 хвилин, на перехресті вулиць Харківська-Прокоф’єва та проспекту Михайла Лушпи.



Подія трапилася 14 листопада, близько 10 години 20 хвилин, на перехресті вулиць Харківська-Прокоф’єва та проспекту Михайла Лушпи.

Рухаючись вулицею Харківською в напрямку центру міста, 68-річний водій керуючи автомобілем Nissan проїхав перехрестя на забороняючий червоний сигнал світлофора внаслідок чого допустив зіткнення з транспортним засобом Mazda, який рухався на зелений сигнал світлофора з проспекту Михайла Лушпи на вулицю Прокоф’єва.

Не зупиняючись водій Nissan продовжив рух та, як наслідок наїхав на 71-річну жінку, яка переходила проїжджу частину по регульованому пішохідному переходу. Навіть це не зупинило чоловіка, який і надалі продовжив свій рух.

Наздоганяти керманича кинувся екіпаж патрульної поліції на очах якого і трапилася автопригода. Згодом до переслідування приєднався екіпаж поліції охорони. Водій іномарки продовжував ігнорувати вимоги поліцейських, однак на мосту вулиці Харківської охоронці порядку все ж заблокували його авто.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу для оформлення матеріалів ДТП.

Жінку-пішохода доправили до медичного закладу для проведення обстеження та надання медичної допомоги. Затриманий водій пройшов огляд на стан сп’яніння, після чого його доставили до Сумського відділу поліції, де передали слідчим.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: