Завантаження ...

У Сумах підпалили автівку

Сьогодні о 3 годині 39 хвилин до поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що по провулку Інститутський, біля будинку 39 горить автомобіль. Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи Сумського відділу поліції, встановлено, що загоряння сталося близько 03.29.



Сьогодні о 3 годині 39 хвилин до поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що по провулку Інститутський, біля будинку 39 горить автомобіль. Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи Сумського відділу поліції, встановлено, що загоряння сталося близько 03.29. В результаті вогнем пошкоджено автомобіль «Тойота лендкрузер прадо» та припаркований поряд з ним автомобіль «Фольксваген поло». Обидва автомобілі належать одній родині. Обставини при яких сталося загоряння з’ясовується. Основна робоча версія поліції – підпал. Його факт вже встановлено.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо розшуку зловмисників.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням: якщо вам відома будь-яка інформація, що допоможе слідству у розкритті злочину, повідомити до Сумського відділу поліції за телефонами 050-407-31-02, 102 або в найближчий до вас відділ поліції. Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: