Завантаження ...

За вихідні дні правоохоронці викрили в крадіжці десятьох жителів Сумщини

Право- порушниками виявились жителі Конотопського, Ямпільського Сумського районів та міст Білопілля, Охтирки, Лебедина і Сум. Серед викраденого ними: гроші, побутова техніка, банківські картки, металеві вироби та інше



Правопорушниками виявились жителі Конотопського, Ямпільського Сумського районів та міст Білопілля, Охтирки, Лебедина і Сум. Серед викраденого ними: гроші, побутова техніка, банківські картки, металеві вироби та інше майно.

Дільничні офіцери поліції викрили в крадіжці грошей 18-річну жительку Сумського району, яка перебуваючи в гостях у своєї 34-річної знайомої, примудрилась вкрасти з її оселі гроші в сумі 700 доларів США.

А в Сумах поліцейські викрили в крадіжках жінку та чоловіка. 25-річна сумчанка, як встановили правоохоронці, поцупила з магазину різний товар на суму майже у півтори тисячі гривень, а 47-річний чоловік викрав у свого брата компресорний насос.

У Білопіллі, 63-річний чоловік, позарився на гаманець свого земляка, у якому знаходились триста гривень, та викрав його.

В Конотопі місцевий житель знайшов загублену банківську картку 56-річної громадянки, та замість того, щоб її повернути, зняв з рахунку дев’ятсот гривень.

В Охтирці, патрулюючи вечірнє місто, правоохоронці викрили двох приятелів «металошукачів», які з нежилого будинку викрали металеві вироби та намагалися вивезти їх на автомобілі.

В Лебедині, двоє чоловіків 24-х та 26-ти років проникли на територію домоволодіння 28-річної жінки та намагалися вчинити крадіжку. Проте, завдяки пильності останньої, були викриті і затримані поліцією. Тепер на правопорушників у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 15, ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

В той же час, у Ямпільському районі, правоохоронці відшукали дві бензопили, що були викрадені злодієм з домогосподарства 55-річного чоловіка.

За всіма фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєних злочинів зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: