Завантаження ...

За справу Юрія Чмиря судді Зарічного суду винесли догану (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, догану винесли судді Зарічного районного суду Вікторії Мальованій-Когер. Зробили це за скаргою прокуратури Сумської області



Як повідомив сайт UA:Суми, догану винесли судді Зарічного районного суду Вікторії Мальованій-Когер. Зробили це за скаргою прокуратури Сумської області – за скасування повідомлення про підозру екс-голові Сумської облдержадміністрації Юрія Чмирю.

Підозру для Юрія Чмиря обласний прокурор підписав 20 липня 2017-го року. Двічі прокуратура намагалася обрати Юрію Чмирю запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та особистого зобов’язання. Жодного до нього не застосовано. У серпні суд ухвалив: Юрій Чмирь – не підозрюваний. Апеляційний суд скаргу прокуратури на це не розглянув. Йдеться про справу, у якій прокурор області підозрює Юрія Чмиря у приховуванні паспорта, підробленні документів та внесенні неправдивих відомостей у декларацію про доходи за 2016-й рік. Туди він не вписав доньку, яка має 9 квартир у столиці, 3 паркомісця, дохід від проданої десятої та корпоративні права. Максимальне покарання за такі дії – до 2-х років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: