Завантаження ...

Департамент інфраструктури міста опрацьовує петиції сумчан

У департаменті інфраструктури міста опрацювали дві електронні петиції сумчан. Перша з них стосувалась встановлення контейнерів у прибережнозахисній смузі озера Чеха.



У департаменті інфраструктури міста опрацювали дві електронні петиції сумчан.

Перша з них стосувалась встановлення контейнерів у прибережнозахисній смузі озера Чеха. На це у департаменті інфраструктури міста повідомляють, що відновлення контейнерних майданчиків на зазначеній території неможливе.

Пов’язано це з тим, що певна категорія мешканців приватного сектору та невстановлені особи, не зважаючи на статус цієї території, використовують її для викиду власних твердих побутових відходів. Крім того, тверде покриття доріжки навколо озера Чеха не здатне витримати ваги сміттєвих контейнеровозів. Але на вказаній ділянці розміщені сміттєві урни, які регулярно прибираються.

Автор іншої петиції порушив питання стану головної площі Сум. Відповідь департаменту інфраструктури міста полягає в тому, що у поточному році в міському бюджеті не передбачені видатки на проведення ремонтно-будівельних робіт на майдані Незалежності. Проте за наявності коштів вільного залишку за результатами I півріччя наступного року, ця пропозиція буде опрацьована.

Разом із тим частина робіт уже виконана: прапори замінені, а арматура зрізана.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: