Завантаження ...

Поліцейські Сумщини вилучили 300 грамів сухого та подрібненого канабісу

Майже 300 грамів сухого та подрібненого канабісу зберігав у своєму підвальному приміщенні 38-річний мешканець Шостки.



Майже 300 грамів сухого та подрібненого канабісу зберігав у своєму підвальному приміщенні 38-річний мешканець Шостки. Правоохоронці наркотики вилучили та відкрили у відношенні нього кримінальне провадження.

Інформація про одного з жителів міста, що може зберігати наркотики, надійшла до працівників поліції Шосткинського відділу. Отримавши санкцію суду на обшуку, правоохоронці завітали додому до 38-річного чоловіка.

«Близько 190 грамів сухої та подрібненої марихуани, розфасованої по паперових згортках, поліцейські знайшли в квартирі чоловіка, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Ще близько 100 грамів наркотику їх власник зберігав у герметичній пластиковій тарі в підвальному приміщенні. Все вилучене правоохоронці направили на експертизу, яка підтвердила, що знайдені речовини є наркотичними».

Сам власник оселі розповів правоохоронцям, що коноплі влітку знайшов у лісі, висушив, подрібнив, приніс їх додому та зберігав для власного вживання.

Наразі за даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає від двох до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: