Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу один боєприпас знешкоджено та два виявлено

10 жовтня о 17:00 групою піротехнічних проведено роботи зі знешкодження 152 - мм артилерійського снаряду.



10 жовтня о 17:00 групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження 152 - мм артилерійського снаряду. Напередодні його знайшли у лісосмузі під час проведення польових робіт поблизу с. Тулиголове Кролевецького району, на відстані до 2 км від житлових будинків.

Цього ж дня о 10:20 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про виявлення у лісовому масиві предмету схожого на боєприпас, який знаходився на відстані до 1 км від житлових будинків с. Шпилівка Сумського району. Небезпечну знахідку виявили місцеві мешканці під час збирання грибів. Прибувши на місце виклику рятувальники ідентифікували знахідку як 82-мм мінометну міну.

Також, о 16:12 на березі річки Сейм, неподалік с. Зінове Путивльського району, місцеві мешканці виявили 82-мм мінометну міну. Боєприпас знаходився на відстані до 2 км від житлових будинків.

На місці виявлення вибухонебезпечних предметів часів війни встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: