Завантаження ...

«Алянс» відкрив відлік голам, забитим на новому стадіону

Липоводолинський «Альянс» у перенесеному матчі чемпіонату області з футболу відкрив рахунок голам, забитим на новій «Альянс-Арені».



Липоводолинський «Альянс» у перенесеному матчі чемпіонату області з футболу відкрив рахунок голам, забитим на новій «Альянс-Арені». Підопічні Юрія Ярошенка забили у ворота «Грануму» зі Сніжків шість «сухих» м’ячів – хет-трік оформив Андрій Анцибор, дубль – Степан Тієчко, гол в активі Ярослава Сидоренка.

У турнірній таблиці липоводолинці на відстань перемоги наблизились до лідера чемпіонських перегонів – «Вікторії» з Миколаївки. На третьому місці з відставанням на шість очок від миколаївців та на три від липоводолинців йде «LS Group» з Верхньої Сироватки. Остання команда зіграла при цьому на гру більше за суперників.

Автор хет-тріку у ворота «Грануму» Андрій Анцибор вийшов на третє місце рейтингу бомбардирів наздогнавшиМаксима Стадника з «LS Group» - у обох в активі по дев’ять влучних ударів по воротах суперників. Очолює цей топ-лист гравець «Вікторії» Вячеслав Шевченко з дванадцятьма голами.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: