Завантаження ...

У СНАУ пройшов Міжрегіональний аграрний форум «Сумщина аграрна – 2018»

Традиційно на початку осені в Сумському національному аграрному університеті проходить Міжрегіональний аграрний форум «Сумщина аграрна – 2018».



Традиційно на початку осені в Сумському національному аграрному університеті проходить Міжрегіональний аграрний форум «Сумщина аграрна – 2018».

Захід відбувається за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Сумської обласної державної адміністрації, Сумської обласної ради, Фонду підтримки розвитку малого та середнього підприємництва.

Цьогоріч форум відвідав заступник Міністра аграрної політики та продовольства Віктор Шеремета. Вітаючи присутніх, він висловив глибоке переконання, що цей форум стане дискусійним майданчиком для науковців, представників бізнесу та влади.

Кожен на форумі знайшов заняття до душі: науковці та виробники отримали можливість обговорити шляхи співпраці на семінарах «Ефективний аграрний бізнес. Точне землеробство», «Економічний розвиток сільських територій. Співробітництво сільських громад та агробізнесу», а також «Органічне землеробство. Здорове харчування та привабливий бізнес».

Жителі міста із задоволенням відвідали виставку-ярмарок, придбавши сільськогосподарську продукцію виробників з усього регіону. Юні відвідувачі ярмарку не могли оминути увагою виставку техніки, адже представники постачальників навіть дозволили посидіти в кабінах та відчути себе справжніми комбайнерами.

Відвідувачі ярмарку лишилися задоволеними та висловили щиру надію, що цей захід і надалі збиратиме виробників регіону.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: