Завантаження ...

ПриватБанк дає 100 гривень сумським пенсіонерам

Для клієнтів ПриватБанку, які мають пенсійну карту платіжної системи Masterсard, Сумська філія ПриватБанку пропонує прийняти участь в акції “Плюс 100 грн до пенсії!”.



Для клієнтів ПриватБанку, які мають пенсійну карту платіжної системи Masterсard, Сумська філія ПриватБанку пропонує прийняти участь в акції “Плюс 100 грн до пенсії!”. З 7 вересня до 31 жовтня усі хто здійснить не менше ніж 3 покупки від 50 грн кожна пенсійною карткою Masterсard в будь-яких магазинах через POS-термінал, гарантовано отримають 100 грн на пенсійну картку від ПриватБанку.

Брати участь в акції можуть держателі пенсійних карток, на які (за останній місяць від дати початку акції) було здійснено не менш ніж одне цільове зарахування пенсії з Пенсійного фонду. Кожен учасник, який зареєструвався на сайті та виконав умови акції, гарантовано отримає 100 грн на основний рахунок картки. Зверніть увагу, між оплатами має бути різниця мінімум в одну добу.

Зарахування виграшу відбудеться не пізніше 20 листопада 2018 року. Загальна сума повернень грошових коштів одному учаснику акції - не більше ніж 100 грн за весь період акції.

Оформити пенсійну картку ПриватБанку можна миттєво у будь-якому відділенні або замовивши доставку картки додому. Працівники ПриватБанку самостійно оформлять необхідні документи у Пенсійному фонді. За детальнішою інформацією можна звернутися на цілодобову гарячу лінію 3700.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: