Завантаження ...

За минулу добу вогнеборці Сумщини двічі ліквідовували масштабні загоряння в житловому секторі

15 серпня о 17:42 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Горького в смт Угроїди Краснопільського району.



15 серпня о 17:42 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Горького в смт Угроїди Краснопільського району. Про пожежу повідомив господар, який побачив дим з-під покрівлі господарчої споруди.

На місце події було направлено відділення чергового караул 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда смт Угроїди.

Прибувши на виклик вогнеборці встановили, що відбувається горіння покрівлі споруди та гаражу, також полум’я охопило стіни будівель. Існувала загроза поширення вогню на житловий будинок. Для безперебійної подачі води пожежні автомобілю довелось дозаправлятися від природної водойми, яка знаходилась на відстані 1 км від осередку горіння.

О 18:07 пожежу локалізували, а о 18:50, використавши на гасіння 8 тон води, повністю ліквідовано.

Цього ж дня о 15:01 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в пров. Колгоспному в с. Михайлівка, Лебединського району. Про подію повідомив випадковий перехожий, який побачив дим з господарчої споруди.

На місце події було направлено черговий караул 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено господарчу споруду, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані господарчу споруду та житловий будинок сусіднього домоволодіння. О 15:17 пожежу було ліквідовано, а о 16:40-повністю ліквідовано.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 8 чоловік особового складу, також 2 одиниці техніки та 2 працівника місцевої пожежної команди смт Угроїди та добровільної пожежної команди с. Михайлівка.

Управління Дежавної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: