Завантаження ...

За добу поліцейські Сумщини викрили п’ятьох жителів області у зберіганні наркотиків

Зловмисниками виявились конотопчанин, двоє сумчан і двоє мешканців району, у яких поліцейські виявили марихуану та опій ацетильований.



Зловмисниками виявились конотопчанин, двоє сумчан і двоє мешканців району, у яких поліцейські виявили марихуану та опій ацетильований. Наркотики правоохоронці вилучили, а у відношенні їх власників відкрили кримінальне провадження.

Двох підозрюваних 32 та 23 років виявили працівники патрульної служби під час відпрацювання міста. Одного з них помітили по вул. Плодовій, іншого – на вул. Ярослава Мудрого, які при появі поліцейських намагались змінити напрямок руху. А коли поліцейські їх перевірили, виявилось, що ті у кишенях одягу зберігали згортки з марихуаною та шприц з опієм ацетильованим.

Ще двох «поціновувачів» марихуани, віком 32 та 21 року, виявили в с. Могриця та біля озера в с. Підліснівка Сумського району. Зловмисники відпочивали, маючи з собою марихуану вагою на двох понад 50 грамів, яку вилучили місцеві дільничний та оперативник.

А от про 46-річного жителя Конотопа, що може зберігати наркотики, до поліції повідомили небайдужі громадяни. Під час перевірки у нього правоохоронці вилучили шприц з опієм ацетильованим, пляшку з розчинником, а також посуд для приготування наркотиків з нашаруванням наркотичних речовин.

Все вилучене працівники поліції направили на експертне дослідження. У відношенні всіх фігурантів відкрили кримінальні провадження за відповідними частинами ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту», яка передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: