Завантаження ...

Громадянин Узбекистану намагався підкупити сумських прикордонників

Учора в міжнародному пункті контролю для залізничного сполучення «Конотоп» охоронці кордону зафіксували чергову спробу втягування прикордонників у протиправну діяльність.



Учора в міжнародному пункті контролю для залізничного сполучення «Конотоп» охоронці кордону Сумського загону в рамках проведення прикордонним відомством антикорупційної акції «Захисти Україну та кордон від корупції!» зафіксували чергову спробу втягування прикордонників у протиправну діяльність.

Під час здійснення прикордонного контролю потягу сполученням «Одеса-Москва» прикордонний наряд виявив громадянина Узбекистану, який перевищив термін перебування на території України, чим здійснив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 203 КУпАП.

З метою не притягнення до адміністративної відповідальності та безперешкодного пропуску через кордон іноземець запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в сумі 500 гривень, на що отримав категоричну відмову.

Наразі вартові кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявленого правопорушення, а самого правопорушника передали працівникам поліції, які й займаються об’єктивним з’ясуванням вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Сумський прикордонний загін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: