Завантаження ...

На Сумщині поліція затримала чоловіка, який скоїв розбійний напад на продуктову крамницю

Подія сталася у квітні цього року. Нападник, погрожуючи продавчині ножем, забрав з каси магазину майже 4 000 гривень.



Подія сталася у квітні цього року. Нападник, погрожуючи продавчині ножем, забрав з каси магазину майже 4 000 гривень. Днями оперативники Шосткинського відділу поліції викрили та затримали зловмисника, тепер йому доведеться постати перед судом.

Подія сталася в Шостці, на початку квітня. Невідомий чоловік перед закриттям крамниці зайшов у торгівельну залу та, погрожуючи продавчині ножем, забрав з каси всі наявні кошти.

«Комплексні оперативні заходи по встановленню особи зловмисника тривали кілька місяців, - говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Були опитані кілька сотен людей, які мешкають в цьому мікрорайоні, та переглянуті відеозаписи з кількох зовнішніх камер відеонагляду. І така робота дала свій результат – наші оперативники встановили особу підозрюваного, а трохи пізніше – знайшли його та затримали».

Чоловіку 26 років, він місцевий. Має кілька судимостей за скоєння майнових злочинів.

Сьогодні йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: