Завантаження ...

На Сумщині колишнього керівника відділу державної виконавчої служби за хабарництво засуджено до 5 років

Прокуратурою Сумської області підтримано державне обвинувачення стосовно вже колишнього начальника Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби



Прокуратурою Сумської області підтримано державне обвинувачення стосовно вже колишнього начальника Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області.

Чоловік обвинувачувався у вимаганні та отриманні 500 доларів США неправомірної вигоди від фізичної особи за зняття арешту з транспортного засобу. Затримали тоді ще діючого керівника відділу співробітники прокуратури, Управління захисту економіки та Національної поліції 10 лютого 2017 року безпосередньо після отримання обумовленої суми.

Вироком Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 18 липня 2018 року обвинуваченого визнано винним за ч. 3 ст. 368 КК України та засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій на строк до 2 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: