Завантаження ...

Рятувальники Сумщини тричі надавали допомогу населенню у відкриванні дверей

16 липня о 09:34 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відкриванні дверей квартири по пр-ту Миру в м. Кролевець.



16 липня о 09:34 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відкриванні дверей квартири по пр-ту Миру в м. Кролевець. По прибуттю було встановлено, що вхідні двері зачинено з середини, а жінка та двоє дітей не можуть вийти з приміщення. За допомогою немеханізованого інструменту, рятувальники відчинили двері. Цього ж дня в м. Охтирка допомога знадобилась по вул. Снайпера. За допомогою висувної драбини рятувальники потрапили до квартири на третьому поверсі де знаходилась дитина, яка не могла самостійно відчинити двері. Співробітники Служби порятунку відкрили їх зсередини та передали дитину батькам.

Схожий випадок мав місце в обласному центрі. 17 липня о 06:07 надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відкриванні вхідних дверей по вул. Римського Корсакова в м. Суми. За попередніми даними, прийшовши додому, мати не змогла потрапити до квартири в якій знаходилась її дитина, оскільки двері були зачинені зсередини. За допомогою авто драбини через вікно співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій потрапив до квартири на сьомому поверсі та відчинив двері.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: