Завантаження ...

У Сумах розробляють єдині правила для сезонної та виїзної торгівлі (+відео)

Штраф заплатять, але просять Сумську міськраду упорядкувати правила виїзної торгівлі. Так коментує керівництво Сумського виробничого комбінату



Штраф заплатять, але просять Сумську міськраду упорядкувати правила виїзної торгівлі. Так коментує керівництво Сумського виробничого комбінату складений на підприємство адміністративний протокол про торгівлю у невідведеному місці. У міськраді кажуть – вже почали працювати над відповідним документом.

За словами головного архітектора Сум Андрія Кривцова, вже працює робоча группа, яка повинна визначити єдині правила для сезонної, виїзної торгівлі, ярмарків. Для прикладу використовують досвід Чернігова, Чернівців та Житомира.

Нагадаємо, що під час проведення рейду по місцям стихійної торгівлі інспекція з благоустрою міськради склала адміністративний протокол на Сумський виробничий комбінат за торгівлю з машини на вулиці Шевченка. За законодавством за це передбачено штраф від 850 до 1700 грн. для юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, і 340-1360 грн. для фізичних осіб.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: