Завантаження ...

На Сумщині минулої доби знешкоджено три застарілих боєприпаси часів Другої світової війни

За минулу добу, групою піротехнічних робіт проведені роботи зі знешкодження трьох 76-мм артилерійських снаряди часів Другої світової війни.



За минулу добу, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій, проведені роботи зі знешкодження трьох 76-мм артилерійських снаряди часів Другої світової війни.

Напередодні, два 76-мм артилерійських снаряди виявили у р. Сейм на відстані 1 км від житлових будинків с. Пересипки, що на Путивльщині. Ще один 76-мм артилерійський снаряд знаходився у ставку на відстані 250 м від житлових будинків с. Сонячне Охтирського району.

Рятувальники наголошують, натрапивши на предмет схожий на боєприпас, в жодному разі не торкайтеся його, а тим більше не намагайтеся вилучити та перенести. Припиніть будь-які роботи у даному районі, по можливості, огородіть місце знахідки підручними засобами. Про виявлення боєприпасу негайно повідомте Службу порятунку за номером 101 та правоохоронні органи за номером 102. Пам’ятайте, що роботи з вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів можуть проводити лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: