Завантаження ...

Затримано заступника начальника ГУ Державної фіскальної служби України в Сумській області (+відео)

Генеральною прокуратурою спільно з Нацполіцією та Службою Безпеки України затримано заступника начальника ГУ Державної фіскальної служби в Сумській області



Генеральною прокуратурою спільно з Нацполіцією та Службою Безпеки України затримано заступника начальника ГУ Державної фіскальної служби в Сумській області та головного державного ревізора-інспектора цієї ж служби – за одержання неправомірної вигоди. Інформацію оприлюднили вчора на офіційному сайті Генпрокуратури України. За версією прокуратури, посадовці, використовуючи своє службове становище, одержали від фізичної особи-підприємця неправомірну вигоду у сумі 60 тис. грн. Наразі вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ми намагалися отримати коментар у керівника прес-служби Генпрокуратури України Андрія Лисенка, він сказав, що нічого коментувати не буде: тривають слідчі дії.

У Державній фіскальній службі області щодо події нам інформації не надали. Прес-секретарка відомства Вікторія Вінченко слухавку не брала, у приймальні управління інформацію не підтвердили. Ми намагаємось отримати коментар речниці СБУ Олени Гітлянської, поки її телефон також не відповідає.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: