Завантаження ...

На Сумщині жертвою «помічника-крадія» стала літня жінка

Раніше судимий чоловік, допомагаючи старенькій по господарству, вирішив її обікрасти. Зі схованки 75-річної жінки він вкрав п’ять тисяч гривень та витратив їх на розваги



Раніше судимий чоловік, допомагаючи старенькій по господарству, вирішив її обікрасти. Зі схованки 75-річної жінки він вкрав п’ять тисяч гривень та витратив їх на розваги, які вона збирала на лікування. Цинічного зловмисника розшукав поліцейський та притягнув його до чергової кримінальної відповідальності.

До дільничного офіцера поліції звернулась мешканка одного з сіл Шосткинського району. Пенсіонерка розповіла йому, що, збираючи гроші на операцію по зору, нещодавно виявила зникнення п’яти тисяч гривень. Заощадження, за її словами, вона зберігала в коморі. Зайти туди міг лише її помічник, який допомагав по господарству і нещодавно бував у неї. Тож його першим і вирішив перевірити правоохоронець.

«В поле зору поліції потрапив 37-річний односільчанин заявниці, - говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловік раніше мав судимості за майнові злочини. А коли його розшукали та допитали, він зізнався у скоєному. Свій вчинок пояснив просто – не мав грошей, а вкравши їх, витратив все на одежу, взуття, спиртне та інші розважальні послуги».

В поліції продовжують перевіряти зловмисника на ряд інших майнових злочинів у місті та районі. У відношенні нього відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», спрямоване до суду. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: