Завантаження ...

На Сумщині полісмени знищили черговий посів конопель (+фото)

В ході операції «Мак-2018» роменські поліцейські виявили чергового «наркоаграрія». Чоловік на власному городі вирощував коноплі, які і сам вживав.



В ході операції «Мак-2018» роменські поліцейські виявили чергового «наркоаграрія». Чоловік на власному городі вирощував коноплі, які і сам вживав. Його врожай знищили правоохоронці, а самого власника притягли до кримінальної відповідальності.

До Роменського відділу поліції надійшла інформація про одного з жителів району, який може вдома зберігати наркотики. Інформацію перевірили місцеві оперативники, які навідались до чоловіка з санкціонованим обшуком.

«Підозрюваному 32 роки, - коментує Юлія Загамула, начальник Роменського відділу поліції. – Останній вже мав судимості за злочини пов’язані з наркотиками та крадіжками. І хоча в будинку наркотичних речовин працівники сектору кримінальної поліції не виявили, на його городі помітили насадження конопель у кількості 17 рослин. Зі слів господаря, нарковмісні рослини висадив сам, за якими і доглядав. Зірвати їх планував восени, щоб потім іноді вживати».

Врожай конопель працівники поліції знищили та направили на експертне дослідження. А по даному факту відкрили кримінальне провадження за ст. 310 Кримінального Кодексу України (посів або вирощування …конопель), яка передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: