Завантаження ...

У Сумах відбулася хода на підтримку традиційних сімейних цінностей (+відео)

За традиційні цінності та проти одностатевих шлюбів. У Сумах влаштували ходу з такими гаслами та фестиваль сім’ї. Учасники заходу збираються на майданчику перед Харківським мостом.



За традиційні цінності та проти одностатевих шлюбів. У Сумах влаштували ходу з такими гаслами та фестиваль сім’ї. Учасники заходу збираються на майданчику перед Харківським мостом. Охочим організатори роздають білі кульки з написами «Я люблю свою родину».

Збір оголосили на 15-ту. За десять хвилин потому рушають. Колона йде центральними вулицями Сум. У руках людей плакати. Задля безпеки поліціянти перекрили проїжджу частину вулиці Харківської. Охороняють громадський порядок 11 правоохоронців. Маршрут ходи пролягає історичним центром міста – вулицею Воскресенською та Соборною. Близько 10 сумських церков різних християнських конфесій зібрали сьогодні своїх парафіян для участі у ході на підтримку традиційних сімейних цінностей.

За словами організаторів, участь у ході та фестивалі сім’ї взяли до двох тисяч людей. За оцінками поліції, учасників було до півтисячі. За словами речниці обласного управління Нацполіції в Сумській області Ельвіри Біганової, на 20 годину вечора порушень громадського порядку на заходах присвячених традиційним сімейним цінностям не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: