Завантаження ...

Поліцейські Сумщини викрили чоловіка, що розгулював містом з коноплями в пакеті (+фото)

В Конотопі 33-річний раніше неодноразово судимий за наркозлочини місцевий житель розгулював містом з коноплями в пакеті.



В Конотопі 33-річний раніше неодноразово судимий за наркозлочини місцевий житель розгулював містом з коноплями в пакеті. За їх незаконне зберігання чоловіку загрожує чергова кримінальна відповідальність.

Під час патрулювання містом в поле зору працівників групи реагування патрульної поліції потрапив 33-річний чоловік. Останній був з пакетом з якого виглядали коноплі. Його вирішили зупинити та перевірити, де під час поверхневого огляду речей, у нього вилучили близько двохсот грамів щойно зірваних рослин конопель. Знайдене правоохоронці вилучили та направили на експертизу, а їх власника для подальшого з’ясування обставин, направили до відділу поліції.

Підозрюваним - раніше неодноразово судимий за зберігання наркотиків та крадіжки місцевий житель. Він розповів працівникам поліції, що коноплі назривав біля місцевого смітника на одній з вулиць міста, які вдома планував висушити та вживати для підняття настрою.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту», яка передбачає покарання у вигляді трирічного обмеження або позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції в Cумській області


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: