Завантаження ...

На Сумщині поліцейські затримали збувачів «психотропів» (+фото)

Справжній бізнес на амфетаміні організували двоє приятелів з Шостки та Глухова. Одного з них працівники поліції затримали безпосередньо під час збуту,



Справжній бізнес на амфетаміні організували двоє приятелів з Шостки та Глухова. Одного з них працівники поліції затримали безпосередньо під час збуту, іншого - вдома. Наразі обидва дають свідчення правоохоронцям.

Під час комплексних оперативних заходів співробітники кримінальної поліції Шосткинського відділу отримали інформацію про двох товаришів, які організували наркобізнес. Правоохоронці вирішили це перевірити і під час оперативної закупки психотропних речовин затримали 23-річного глухівчанина.

«Чоловік збув чотири згортки з амфетаміном, вага яких становила п’ять грамів, - коментує Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Правоохоронці встановили, що психотропні речовини чоловік взяв у свого 31-річного товариша з Шостки, які протягом останнього місяця реалізовував на території міста. Останнього також затримали за місцем мешкання. А під час обшуків їх осель, знайшли пакети з амфетаміном, які вилучили та направили на дослідження».

Наразі підозрювані затримані. На даний час встановлюються факти причетності їх до інших наркозлочинів, а також джерело походження психотропної речовини. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: