Завантаження ...

На Сумщині за добу сталося три дорожні аварії

Всі ДТП сталися за участю мототранспорту. В результаті до лікарень госпіталізовані з різними тілесними ушкодженнями три особи.



Всі ДТП сталися за участю мототранспорту. В результаті до лікарень госпіталізовані з різними тілесними ушкодженнями три особи. Поліція з‘ясовує причини та обставини подій.

З початком теплого сезону на дорогах зросла кількість легкого двоколісного мототранспорту. Як наслідок – збільшилась і кількість дорожньо-транспортних подій за участі водіїв мопедів, мотоциклів та скутерів. Лише за останню добу в трьох ДТП потерпіли саме власники мототранспорту.

Так, в одному з населених пунктів Сумського району водій легковика «Део» допустив зіткнення з мотоциклом «Дельта», за кермом якого перебував 52-річний місцевий житель. В результаті зіткнення чоловік отримав травми голови та був госпіталізований до нейрохірургічного відділення Сумської обласної лікарні. Що ж стосується водія машини – він зник з місця події, і зараз поліції з‘ясовує його особу та місцеперебування автівки.

Не «розминувся» з легковиком і 27-річний житель Краснопільського району. Будучи за кермом мопеда «Дельта», молодий чоловік допустив зіткнення з автомобілем «Фіат-Добло», і в результаті отримав перелам правої променевої кістки та тяжкі травми голови – закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, забій головного мозку. Наразі він госпіталізований до місцевої лікарні, тривають відповідні перевірки.

Ще одне ДТП за участю мотоцикліста сталась в обласному центрі, по проспекту Курський. Сорокавосьмирічний сумчанин, не впоравшись з кермом мотоцикла, впав на полотно проїжджої частини. До однієї з міфських лікарень його доправили з переламами обох рук: відкритим лівого передпліччя, закритим – правого. В поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху…), тривають слідчі дії.

Працівники поліції ще раз застерігають всіх учасників дорожнього руху – будьте уважними в дорозі, чітко дотримуйтесь правил, не перевищуйте швидкість, уникайте небезпечних маневрів, застосовуйте всі засоби безпеки, не нехтуйте шоломами, захисним спорядженням та пасками безпеки. Пам‘ятайте – дорога не прощає легковажності. А тому поважайте здоров‘я та життя своє й інших учасників дорожнього руху, і завжди щасливо повертайтеся додому.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: