Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили чоловіка з купою сильнодіючих пігулок у кишені

Понад сто пігулок сильнодіючого лікарського засобу «Циклодол» знайшли та вилучили полісмени з кишень 27-річного мешканця Шостки



Понад сто пігулок сильнодіючого лікарського засобу «Циклодол» знайшли та вилучили полісмени з кишень 27-річного мешканця Шостки, який вже мав проблеми з законом через наркотики. Правоохоронці з’ясовують походження вилучених пігулок.

В ході відпрацювання міста та проведення комплексних оперативних заходів, співробітники кримінального розшуку Шосткинського відділу поліції спільно з представниками управління протидії наркозлочинам ГУНП в Сумській області викрили 27-річного чоловіка, який розгулював містом з забороненими у вільному продажі лікарськими засобами.

«Під час поверхневого огляду з кишень спортивних штанів чоловіка було вилучено 103 пігулки сильнодіючого лікарського засобу «Циклодол», - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Вилучене вже направили на експертизу, а наші співробітники встановлюють походження пігулок».

Наразі за даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 321 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів». Проводиться подальша перевірка.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: