Завантаження ...

У Сумах патрульні виявили п’яного водія який мав при собі наркотики (+фото)

Під час патрулювання вулиці Харківської, патрульні помітили порушення ПДР водієм Viper. Побачивши позаду службовий автомобіль чоловік різко збільшив швидкість



Під час патрулювання вулиці Харківської, патрульні помітили порушення ПДР водієм Viper. Побачивши позаду службовий автомобіль чоловік різко збільшив швидкість, однак зрозумівши, що втекти не вдасться почав зупинятися біля краю проїжджої частини. Водночас, зупинившись, він викинув на землю невідомий предмет.

Як з’ясувалося, 18-річний чоловік не мав права керування даним видом транспортних засобів, натомість у нього були помітні ознаки наркотичного сп’яніння. Предметом, який викинув громадянин виявився паперовий згорток із рослинною речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Чоловіка ж доставили до медичного закладу, де він пройшов огляд на стан наркотичного сп’яніння, який зафіксував позитивний результат.

Наслідком поїздки для сумчанина стали два адміністративні матеріали за ст. 126 (керування особою, яка не має права керування) КУпАП та ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП, а також відкрите кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: