Завантаження ...

Поліцейські Сумщини продовжують розкривати крадіжки

Протягом останньої доби до поліції області надійшло 17 повідомлень про крадіжки, 10 - з яких було розкрито.



Протягом останньої доби до поліції області надійшло 17 повідомлень про крадіжки, 10 - з яких було розкрито. Зловмисників цікавили гроші, метал, дизельне паливо, золоті і горілчані вироби та навіть чоловічі чоботи, які можуть «коштувати» їм кримінальних проваджень.

Вчора працівники Краснопільського відділення поліції вирахували 45-річного чоловіка, що обікрав свою 42-річну приятельку. З сумки жінки він вкрав гроші у сумі 300 гривень, які правоохоронці вилучили та повернули власниці. Подібну зловмисницю викрили і в Сумах. 39-річна жінка, як і в попередньому випадку, обікрала знайому на 400 гривень.

Того ж дня працівники ювенальної превенції Сумського відділу поліції розшукали і двох неповнолітніх сумчан, що обікрали місцевий супермаркет. Хлопці непомітно намагались винести крадені горілчані вироби.

В Кролевці та Недригайлові працівники секторів кримінальної поліції викрили двох «металошукачів». Зловмисникам 39 та 24 роки, які проникали до нежилих господарств та викрадали всі металеві вироби.

А от 46-річний житель Білопільського району вирішив обікрасти місцеву АЗС, з якої кілька разів крав пальне. Натомість 42-річний житель Великописарівського району був задоволений поцупленими ним чоботами у свого 50-річного товариша.

За всіма фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєного злочину всім зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: