Завантаження ...

На Сумщині поліцейські встановили «дачного» крадія

Понад 70 кілограмів виробів з металу викрав з дачного будинку пенсіонерки 29-річний місцевий житель.



Понад 70 кілограмів виробів з металу викрав з дачного будинку пенсіонерки 29-річний місцевий житель. Викрадене здав на метал, а гроші витратив на свої потреби. Останнього встановили полісмени та притягли його до кримінальної відповідальності.

В поліцію з заявою про крадіжку звернулась 60-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що невідомий проник до її дачного домогосподарства в одному з сіл Шосткинського району та викрав звідти вироби з металу.

«Провівши ряд пошукових заходів, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції, - наші співробітники встановили причетність до крадіжки 29-річного місцевого мешканця. Викрадений метал він на таксі відвіз у місто, де здав на брухт, а отримані гроші витратив на власні потреби».

У своє виправдання підозрюваний каже, що на крадіжку пішов через відсутність роботи і грошей на життя.

Наразі у відношенні чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Проте остаточне покарання підозрюваному визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: