Завантаження ...

На Сумщині чоловік помстився колишній дружині крадіжкою та попався

Намагаючись помститися колишній співмешканці, раніше судимий 36-річний чоловік викрав з її домогосподарство вироби з металу.



Намагаючись помститися колишній співмешканці, раніше судимий 36-річний чоловік викрав з її домогосподарство вироби з металу. В поліції його дії кваліфікували як крадіжку, та відкрили кримінальне провадження, котре після закінчення досудового слідства спрямоване на розгляд суду.

До дільничного офіцера поліції звернулась 27-річна мешканка одного з сіл Шосткинського району. Жінка скаржилась на свого колишнього співмешканця, який за її відсутності виніс з її обійстя та продав вироби з металу, - на загальну суму близько 1 000 гривень.

Як з’ясував правоохоронець, заявниця прихистила у своєму будинку раніше судимого чоловіка з іншого населеного пункту, та тривалий час з ним співмешкала. Останній ніде не працював, жив за рахунок дружини, до того ж, ще й зловживав спиртним. Після чергової сварки з ним жінка вирішила розірвати такі стосунки, і пішла жити до іншого чоловіка, тимчасово залишивши «коханого» у своїй хаті та давши йому час на виселення з житла.

Проте останній вирішив помститися їй, викравши з житла вироби з металу. Поцуплені речі продав, а гроші використав на свої потреби.

Наразі кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», вже спрямоване до суду. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той же строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: