Завантаження ...

На Сумщині розшукують спеціалістів з надання соціальних послуг учасникам АТО та їх родинам

Департамент соціального захисту населення облдержадмініс- трації оголосив конкурс з надання послуг психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.



Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації оголосив конкурс з надання послуг психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.

Конкурс проводиться з метою залучення недержавних суб’єктів до надання соціальних послуг із використанням механізму соціального замовлення у рамках Обласної цільової соціальної програми розв’язання пріоритетних проблем з використанням механізму соціального замовлення.

У 2018 році недержавні структури залучаються для надання соціальних послуг особам з ознаками посттравматичного стресового розпаду та особам, які потребують відповідної допомоги з метою подолання психологічних наслідків дії стресових факторів.

До участі запрошуються підприємства, установи і організації, які відповідно до вимог чинного законодавства можуть надавати послуги психологічної реабілітації на професійній основі.

Усі бажаючі повинні подати відповідний пакет документів до 19 квітня 2018 року. Форму конкурсної пропозиції, вимоги до її оформлення та необхідні консультації можна отримати за адресою: 40030, м. Суми, пр. 9 Травня, 2, кімн. № 5, щодня, крім вихідних та святкових днів, з 8-00 до 12-00 та з 13-00 до 17-15, п’ятниця – до 16-00.

Обсяг, якісні та кількісні характеристики соціальних послуг, що є предметом соціального замовлення можна переглянути ТУТ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: