Завантаження ...

За минулу добу на Сумщині поліцейські розкрили 6 крадіжок

Минулої доби спрацювали поліцейські Тростянецького, Сумського, Роменського, Глухівського і Шосткинського районів та обласного центру.



Загалом з початку року правоохоронці розкрили 282 факти викрадення чужого майна з 409 зареєстрованих. На поповнення цього показника минулої доби спрацювали поліцейські Тростянецького, Сумського, Роменського, Глухівського і Шосткинського районів та обласного центру.

Так, до тростянецьких поліцейських звернувся місцевий житель, який повідомив правоохоронців про крадіжку телевізора з його помешкання. Протягом кількох годин правоохоронці вирахували зловмисника, яким виявився 29-річний знайомий потерпілого. Поліцейські відшукали не тільки крадія, але й телевізор, який вже повернуто власнику.

Крадіжку комп’ютерного планшету розкрили поліцейські Роменщини. Викрадачем виявився 32-річний житель одного з сіл району. Чоловік скористався тим, що власник будинку пішовши у своїх справах, не замкнувши вхідні двері, та вільно зайшов до помешкання й прихопив з відти дороговартісний гаджет.

На крадіжках готівки «погоріли» двоє жителів Глухівського та Сумського районі. В першому випадку, в приміщенні однієї з аптек Глухова на крадіжці гаманця з 1500 гривнями попався 49-річний житель із сусіднього району. А в другому випадку, 40-річна жителька Сумського району, перебуваючи в гостях у свого літнього односельця, поцупила з його криївки 500 гривнів готівки.

Ще два майнових злочини розкрили поліцейські Шостки та Сум.
За всіма викритими фактами скоєних крадіжок в поліції відкриті кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України та розпочаті відповідні слідчі дії, в рамках яких слідчі перевірять підозрюваних на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: