Завантаження ...

У Шостці колишній житель багатоповерхівки обікрав підвальне приміщення будинку

Маючі ключі від підвального приміщення багатоквартирного будинку, раніше неодноразово судимий 29-річний мешканець Шостки скористався ними для скоєння крадіжки велосипеда.



Маючі ключі від підвального приміщення багатоквартирного будинку, раніше неодноразово судимий 29-річний мешканець Шостки скористався ними для скоєння крадіжки велосипеда. Транспортний засіб здав у ломбард, а гроші використав на свої потреби. Зловмисника викрили поліцейські та притягли його до чергової кримінальної відповідальності.

Про крадіжку велосипеда в поліцію повідомила 40-річна власниця. Жінка розповіла, що зберігала свій транспортний засіб у підвалі багатоповерхового будинку, де мешкає. В цей день вона виявила його зникнення.

Провівши ряд першочергових пошукових заходів, правоохоронці встановили зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 29-річний шосткинець, який раніше мешкав цьому будинку та мав ключі від загальних дверей підвального приміщення. Останнього знайшли та опитали. 

«Підозрюваний зізнався у скоєній крадіжці, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Викрадений велосипед він здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби».

У своє виправдання чоловік каже, що пішов на крадіжко через гостру потребу у коштах.

Наразі велосипед вилучений та повернутий власниці. Кримінальне провадження відкрите за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» вже спрямоване до суду. За скоєне підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: